viernes, 25 de marzo de 2011

PREPARANDO DERUNY (COMIDA UCRANIANA)

O PASADO XOVES, TATIANA, MAMÁ DE OLEKSIY (ALEX PARA NÓS) VIU A NOSA CLASE A PREPARAR UNHA COMIDA TÍPICA DO SEU PAÍS: UCRANIA.
O DERUNY

É UNHA MASA FEITA CON PATACAS, CEBOLA, OVOS, SAL E UN POUCO DE FARIÑA, TODO PASADO POLA LICUADORA.

TAMÉN SE LLE PODE ENGADIR UN CHISCO DALGUNHA ESPECIA COMO A PEMENTA.

LOGO VANSE FRITINDO, FORMANDO PEQUENAS TORTIÑAS.




CANDO ESTAN FRÍAS, MÓLLANSE EN IOGUR NATURAL, E A DISFRUTAR.










3 comentarios:

  1. unha experiencia xenial!!!. as TORTIÑAS estaban moi ricas. Este ano a nosa cociña ten tanta marcha que ata cruza fronteiras para descubrir os seus pratos!!!. noraboa a clase "LARPEIROS". BICOS DE FROITA

    ResponderEliminar
  2. Imos ter que buscar tamén música ucraniana que acompañe a esa receita!!!BICOS MUSICAIS*

    ResponderEliminar